Вхід
Головна
Педагогічний склад
Електронні підручники
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання тестів
5-ти бальна система
Оцінка
%
12-ти бальна система
Оцінка
%
Головна
Електронні підручники
226 Фармація, промислова фармація ФМБ 2021 (ПЗСО)
Основи нутриціології та броматології
Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД
112
Loading...
Основи нутриціології та броматології
Критерії оцінювання
0%
№
Тема
3 практичні заняття
1
Нутриціологія та броматологія як метод терапії.
2
Аналіз індивідуального режиму харчування.
3
Аналіз якості харчових продуктів.
4
Харчові добавки. Дієтичні добавки.
5
Основи дієтології та дієтотерапії
6
Модульний контроль